CTP vinde pielea ursului din padure

CTP vinde pielea ursului din padure

Aflat acum la andropauză, CTP a devenit mult mai isteric și mai manipulator ca în 1990, când, în cel mai pur limbaj securistic, făcea apologia violenței mineriadei iliesciene, căreia i-au căzut victime “golanii” din Piața Universității, pentru cretionida acuzație de “tentativă de lovitură de stat” (vezi în josul paginii articolul din Adevărul, fost Scânteia, 19 iunie 1990!). Spre deosebire de mine, care am scăpat la mustață de linsaj, alții au plătit cu viața pentru vina de a contesta participarea imorală a FSN la alegerile din “Duminica Orbului”, pentru democrație și o televizuiune națională liberă.

Printre multele răutăți, nerozii și goange, pe care le-a aruncat în spațiul public în ultimul timp, “Crucișătorul” presei bulevardiere autohtone și specialistul în tenis vocal ne-a mai servit o fumigenă: UE, în marea ei bunătate, ajută România cu 33 de miliarde de euro pentru redresarea economică.

„Să ne amintim ce spunea PSD, ce a tot spus în ultimii ani și în ultimele luni și în ultimele săptămâni. Până în ultimul moment, PSD a spus că UE își bate joc de România, că noi suntem ultima găină din gostat – vă spun eu, nu PSD – că nouă nu ne dau bani, că ăia mari își dau între ei, ne tratează ca pe niște sclavi de care au nevoie să le strângă recoltele Sparanghela Merkel.

Uite că România primește «de la nenorociții ăia de la UE, antiromânii ăia» a 6-a sumă din UE. Din această sumă o parte de peste 50% sunt granturi sau credite nerambursabile, adică nu trebuie să dăm banii înapoi. Ce rămâne sunt credite. Este un ajutor substanțial pe care România îl primește din partea UE.

Ce va face România? Pericolul e foarte mare ca, fiind an electoral, să se încerce acum cu toate mijloacele să fie folosiți pentru câștigarea de voturi, să nu fie folosiți în direcția pe care o dorește UE, care ar face binele cel mai mare României: dezvoltarea infrastructurii, reforme administrative, construcții, proiecte de stat, șamd, care să readucă locuri de muncă din cele pierdute și să genereze plusvaloare și venituri. Însă tentația politicienilor este mare. E mult mai greu decât cu bugetul statului, am văzut ce se poate face cu el. Poți să-i dai bani lui cuscru, lui cumătru, fără prea mari probleme când ești la putere, dar cu bani europeni mai greu. Se poate, dar este mai greu. (…)

Dacă știi să o utilizezi, e o sumă mare. 33 de miliarde de euro este o sumă mare. Haideți să ne gândim. Nu e un miliard. Se pot face autostrăzi, să termini ce ai început: linia din București până la Otopeni, șoseaua de centură în București și în alte orașe. Sunt atâtea lucruri care se pot face”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în cadrul emisiunii Cap Limpede, la Digi24.

În primul rând, banii nu se duc direct la Ministerul Finanțelor, să ne folosim noi cum vrem de ei, ci sunt acordați în funcție de proiectele înaintate până în aprrilie 2021, care trebuie să corespundă intereselor Uniunii Europene, nu ale României. Iată ce afirmă Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, într-un interviu pentru Hotnews: “Sigur că există condiții clare de acordare, după cum există condiții și de cheltuire a banilor. România trebuie să pregătească un plan național, până în aprilie, în conformitate cu raportul de țară, cu proiecte concrete, care vor trebui să respecte prioritățile politicilor europene. Practic, criteriile de evaluare a acestor planuri elaborate de statele membre au în vedere în primul rând contribuția la îndeplinirea recomandărilor din raportul de țară, în liniile politicilor europene.”

În al doilea rând, eu unul sunt sceptic că România va reuși să-și însușiască aceste miliarde, și spun asta bazându-mă pe istoria atragerii de fonduri europene nerambusabile de la aderarea la UE, în 2007. Astfel, din cei aproximativ 73 de miliarde alocate de Comisia Europeană în perioada 1 ianuarie 2007 – 30 noiembrie 2019, România a primit 54,43 miliarde de euro de la Comisia Europeană și a contribuit la bugetul Uniunii Europene cu 18,91 miliarde de euro. Pe ce s-au dus cei 35 de miliarde, numai Dumnezeu știe!

În orice caz, Datoria Externă Totală a României a crescut de la 24,787 milioane euro la 107,103 milioane de euro în perioada 31 mai 2006 – 30.11.2019, deci o creștere de circa 83,5 miliarde de euro, la care se adaugă împrumuturile Guvernului Orban din prima jumatate a anului 2020. Desigur că PIB-ul României a crescut și el, de la 97,7 miliarde de euro la 223 miliarde euro, dar asta nu i-a oprit pe români să emigreze masiv în Occident, ci dimpotrivă.

Dacă vom pune în balanță câștigurile și pierderile în această perioadă, vom ieși pe minus. Deoarece România a pierdut o parte importantă a populației sale, și-a înstrăinat resusele naturale, a lăsat ca economia să fie preluată de companiile străine, a permis ca bancherii internaționali să-i domine sistemul bancar, și-a cedat din independență și suveranitate și a pus teritoriul la dispoziția armatelor straine pentru a deveni teatru de război în conflictul cu Rusia, aderarea la Uniunea Europeană a însemnat un BLESTEM.

Și asta nu e tot! Potrivit Profesorului Nicolae Ţăran, un apreciat economist din vestul ţării, impactul economic al epidemiei de coronavirus va fi unul mare pentru ţara noastră, cu aproximativ 40% dintre români în pericol să ajungă sub pragul de sărăcie. Jurnalistul Ion Cristoiu avertizează la rândul său că multe firme româneşti nu vor putea face faţă concurenţei companiilor occidentale, sprijinite prin ajutoare masive de stat, şi vor sfârşi prin a fi vândute la preţuri de nimic dacă statul român nu le va susţine financiar.

Românii nu au înțeles nici atunci, în perioada pre-aderare, cum nu înțeleg nici acum, la 13 ani de la aderare, că intrarea în UE înseamnă ieșirea din ORTODOXIE, adică trădarea Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Știm ce s-a ales de Iuda Iscarioteanul, apostolul care L-a trădat pe Fiul lui Dumnezeu pentru 30 de arginți. Oare ce se va întâmpla cu românii care L-au vândut pentru banii Imperiului European Antihristic, Noul Babilon? După cum văd eu lucrurile, de tot ce s-a clădit cu bani europeni se va alege praful și pulberea!

Cristian Tudor Popescu Spirala violentei de Cristian Tudor, Adevărul, 16 iunie 1990

“Ca pe 13 iunie a avut loc in Bucuresti o tentativa de lovitura de stat este un fapt a carui negare nu poate fi discutata decat in termenii cretinismului sau candorii, dupa cum se exprima dl. Razvan Theodorescu. Oricine s-a aflat in acele ore la Televiziune, la Interne sau la Politie poate rememora mirosul salbaticiei si fricii care pluteau in aer. E lesne de inteles ca imaginile din seara aceea, transmise de TVR, si mai ales lipsa oricaror imagini, vreme de 40 de minute, pe micul ecran, au creat, inevitabil, o stare de tensiune, de panica, in intreaga tara. Ceea ce s-a intamplat a doua zi in Bucuresti, incepand cu primele ore ale diminetii, a fost o reactie tot atat de inevitabila; spirala violentei, odata initiata, urca intruna. Aceasta reactie s-ar fi produs si in lipsa apelului prezidential, care a avut ca principal efect diminuarea creditului de care se bucura Presedintele si Guvernul. In aceste conditii, comportamentul grupurilor mineresti si muncitoresti nu a fost, nici nu avea cum sa fie, pasnic.”

Fură, prezidențiabilule, fură, că statul te vrea hoț

Fură, prezidențiabilule, fură, că statul te vrea hoț

Prin publicarea hotărârii nr. 43 din 26 septembrie 2019 referitoare la contestația privind înregistrarea candidaturii masonului Alexandru Cumpănașu la alegerile prezidențiale, judecătorii CCR arată că Biroul Electoral Central și Curtea Constituțioanală a României pot efectua doar un ”control formal” și nu pot să realizeze ”un control efectiv și real” privind legalitatea listelor de semnături depuse de candidați.

Din cauza termenelor scurte stabilite de legiutor, de maxim 48 de ore de la depunerea dosarelor, în care BEC trebuie să se pronunțe în privința înregistrării și respingerii candidaturilor, si de două zile lasate la dispoziția CCR pentru a se pronunța definitiv asupra eventualelor contestații, “autoritățile publice implicate în procedura de verificare a îndeplinirii condițiilor de fond și de formă – Biroul Electoral Central și Curtea Constituțională – îndeplinesc un rol formal, nefiind în măsură ca (…) să realizeze un control efectiv și real cu privire la toate aspectele supuse verificării” semnăturilor de susținere a candidaților la prezidențiale, iar candidaturile nu pot fi respinse în baza unor supoziții ale BEC, chiar dacă există răspundere penală.

CITIȚII AICI ÎNTREAGA MOTIVARE A JUDECĂTORILOR CCR

Explicațiile CCR ridică semne de întrebare asupra tuturor listelor de semnături pentru scrutinul prezidențial. Practic, toți cei 14 candidați la președinție admiși sunt penali, aceștia ajungând prezidențiabili prin încălcarea legilor din Codul Penal care reglementează înscrisurile în actele publice.

Pentru a evita pe viitor astfel de situații neplăcute și a reduce la minim posibilitatea de fraudare, judecătorii Curții solicită Parlamentului “să reconsidere soluțiile legislative cuprinse în Legea nr. 370/2004, astfel încât să asigure autorităților publice implicate în procedura înregistrării candidaturilor la alegerea Președintelui României termenele și instrumentele proprii unui control efectiv, de natură să satisfacă scopul și exigențele impuse de lege”.

Fură, prezidențiabilule, fură, că statul te vrea hoț

Prin publicarea hotărârii nr. 43 din 26 septembrie 2019 referitoare la contestația privind înregistrarea candidaturii masonului Alexandru Cumpănașu la alegerile prezidențiale, judecătorii CCR arată că

0 comments

O știre FALSĂ bântuie presa: 100.000 de semnături pentru candidații independenți la președinție

În presă s-a rostogolit o știre aiuritoare despre numărul de semnături necesare unui candidat independent la președinție pentru a se înscrie la BEC. În loc

0 comments

Alexandru Cumpănașu, MASON. El este membru MLNR

Alexandru Cumpanașu, unul dintre cele mai insalubre personaje care poluează spațiul public autohton, ajuns prezidențiabil prin fraudă, este mason. Acest personaj abonat la banii publici,

1 comment

Theodor Paleologu, agent SIE?

UPDATE: Theodor Paleologu, pe care îl suspectez că e agent SIE, a făcut în urmă cu ceva timp o afirmație care pare să confirme această

0 comments

Candidați la președinție impostori

Biroul Electoral Central a sesizat Parchetul General în legătură cu listele ce conțin semnături false ale mai multor candidați la președinție, dintre care groparul SAFI

0 comments

Sunt un penibil pentru progresiști și un vizionar pentru suveraniști

Motto: Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui. (Sfântul Antonie cel

0 comments

Adevarul despre profetia lui Sundar Singh

Scrisoare deschisă adresată astrologului Radu Ștefănescu: Stimate Domn Profesor, Motivul pentru care v-am “scris” este articolul referitor la Sundar Singh. În ciuda celor afirmate de dvs. și

0 comments

Candidez și la următoarele alegeri prezidențiale

În urmă cu vreo 8 ani, o amică stomatolog mi-a spus că încă nu a venit vremea mea, românii nefiind pregătiți pentru un președinte ca

1 comment

Cine e mai mare tradător: Paleologu sau Tăriceanu?

Toader(Theodor) Paleologu, alesul lui Traian Băsescu pentru a reprezenta PMP la alegerile prezidentiale, îl numește “mare trădător” pe Tăriceanu, în contextul alegerii lui Teodor Meleșcanu

0 comments

Eu NU vând iluzii!

Într-un articolaș de pe Gândul, intitulat Negoţul cu iluzii. Putere şi trufie, Lelia Munteau scrie astăzi despre politicienii care fac promisiuni deșarte alegătorilor. Din ce

2 comments

Dan Barna, omul lui ZEUS

Deviza “Pe modelul STS/Vrem alegeri libere” i-a purtat noroc lui Dan Barna, care s-a revăzut șef peste partidul nășit de Florian Coldea. Zeus, softul specializat

0 comments

Florin Călinescu nu se mai vrea Președinte

După ce și-a anunțat cu surle și trâmbițe reintrarea în politică, cunoscutul actor Florin Călinescu, ajuns multimilionar în urma contractelor cu statul (vezi aici, aici,

1 comment

Presa s-a simțit jignită de anunțul candidaturii mele la președinție

Eu NU vând iluzii! Ieri am trimis pe Email anunțul de mai jos catre urmatoarele redacții ale unor trusturi de presă, televiziuni, site-uri de știri

1 comment

Radu Moraru, dă-i și luptă pentru propășirea neamului!

Nefiindu-i de ajuns propria televiziune pentru a-și face reclamă, Presedintele 100% Independent al României Radu Moraru “Nasul”, portavocea lui Traian Băsescu, cel mai bun om

0 comments

Să înceapă dansul cu …. Klaus Werner Iohannis pe post de băiat de mingii

Maestrul Ion Cristoiu reproșează candidaților la președinție că-l neglijează/menajează pe FOSTUL președinte Klaus Werner Iohannis și nu-i aplică bastârci peste fruntea-i augustă. Poate unii dintre

0 comments

Marian Bătăiosu s-a înscris ultimul în cursa pentru alegeri prezidențiale

UPDATE: Candidez și la următoarele alegeri prezidențiale Eu NU vând iluzii! Am urmărit ce am urmărit scena politică și iată-mă și pe mine intrat în

0 comments

O știre FALSĂ bântuie presa: 100.000 de semnături pentru candidații independenți la președinție

O știre FALSĂ bântuie presa: 100.000 de semnături pentru candidații independenți la președinție

În presă s-a rostogolit o știre aiuritoare despre numărul de semnături necesare unui candidat independent la președinție pentru a se înscrie la BEC. În loc de 200.000 de semnături, cât sunt necesare atât reprezentanților partidelor, cât și candidaților independenți, se vehiculează cifra de 100.000 de semnături, ceea ce este o minciună. Potrivit LEGEII nr. 370 din 20 septembrie 2004 (republicată) pentru alegerea Președintelui României, la capitolul 4, aliniatul 2, se spune clar că “Candidaturile propuse de partidele şi de alianţele politice, precum şi candidaturile independente pot fi depuse numai dacă sunt susţinute de cel puţin 200.000 de alegători”. Singura modificare efectuată de Legiuitor a fost cea referitoare la posibilitatea ca un alegător să semneze pentru mai multi candidați. Astfel, LEGE nr. 148 din 24 iulie 2019, specifică că “Un alegător poate susține mai mulți candidați”.

Din două una: ori jurnaliștii MEDIAFAX și toți cei care i-au preluat sunt paraleli cu realitatea, ceea ce este grav, pentru ca propagă știri false (fake news), ori președintele Autorități Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, nu știe legislația referitoare la alegerile locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale, făcând confuzie între legea alegerilor europarlamentare, unde chiar sunt necesare 100.000 de semnături pentru candidații independenți, și legea alegerilor prezidențiale, unde numărul de semnături necesare pentru toți candidații este același, ceea ce este extrem de grav!

În rest, inițiativa lui Buică de a solicita Parlamentului să modifice Legea alegerilor prezidențiale, pentru ca în loc de 200.000 de semnături să fie nevoie doar de 20.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor independenţi și a celor propuşi de către partide, este de salutat, chiar dacă rămâne discriminatorie la adresa candidaților care nu sunt membri de partid, pentru că formațiunile politice dispun de mijloace umane, logistice și financiare superioare. Deși mie unuia mi-ar conveni o astfel de modificare legislativă, totuși consider că un număr de 50.000 de semnături pentru candidații independenți și 100.000 de semnături pentru reprezentanții partidelor este mai rezonabil.

Mai jos aveți o listă incompletă cu publicațiile care au preluat această știre falsă:

MEDIAFAX;

Cotidianul;

Digi24;

Gândul;

Știri pe surse;

HotNews;

Adevărul;

Main News;

E-Politic.

Alexandru Cumpănașu, MASON. El este membru MLNR

Alexandru Cumpănașu, MASON. El este membru MLNR

Alexandru Cumpanașu, unul dintre cele mai insalubre personaje care poluează spațiul public autohton, ajuns prezidențiabil prin fraudă, este mason. Acest personaj abonat la banii publici, ajuns multimilionar în urma învârtelilor cu instituțiile statului conduse în special de PSD, face parte din Marea Lojă Națională din ROMÂNIA, în calitate de “membru”.

Citește aici Declarația de Interese a lui Alexandru Cumpănașu, unde recunoaște că este “membru” MLNR, deși în filmulețul de mai jos susținea că nu știe în ce lojă masonică s-a înscris. Priviți cu cât tupeu și nesimțire minte fără să clipească:

Theodor Paleologu, agent SIE?

Theodor Paleologu, agent SIE?

UPDATE: Theodor Paleologu, pe care îl suspectez că e agent SIE, a făcut în urmă cu ceva timp o afirmație care pare să confirme această bănuială. Mai exact, în interviul luat de Ion Cristoiu pentru MEDIAFAX, prezidentiabilul securistului Băsescu, alias Petrov, susține că, în cazul în care va trece de 10% în sondaje, va face cunoscut numele militarilor pe care îi va avea alături de el la Cotroceni pe post de consilieri prezidențiali. Cel carăuia îi revine meritul de a fi remarcat această anomalie e senatorul ALDE Ion Popa, iar cel care a mers mai departe cu analiza e jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob.

Întrebarea din titlu mi-a fost generată de articolul lui Bogdan Tiberiu Iacob: O intrebare cu tilc: de ce isi tine candidatul Paleologu frumoasa iubita la secret?

Lui BTI i se pare ciudat că Theoder Paleologu nu profită de pe urma faptului că are o parteneră de viață “tînără, frumoasă și inteligentă”, care poate fi un câștig pentru campania prezidențială, ci preferă s-o țină încuiată în casă, așa cum a procedat Ion Iliescu cu soția sa Nina, după cum declara prezidențiabilul PMP într-un interviu la Radio Guerrilla.

Ioana Prândurel, nepoata temutului general de Securitate Gheorghe Ceaușu și iubita prezidențiabilului PMP, Theodor Paleologu, a boicotat referendumul pentru familie, în bună tradiție neo-marxistă.

De ce ar lua Paleologu Jr. o astfel de decizie stranie, când este cunoscut apetitul său pentru a se împăuna public cu neamul său grec de viță nobilă? Iubita candidatului la președinție, Ioana Prândurel, deși nu este o prințesă daneză, ca Eleonore of Schaumburg-Lippe, este totuși o tânără cu o cariera impunătoare în jurnalism, devenită director executiv al Fundației Paleologu. Deci, nu cariera profesională a Ioanei ar fi cauza ascunderii sale și nici că temutul general de Securitate Gheorghe Ceaușu, fostul șef al unității autonome a C.I. din DSS, este bunicul său dinspre mamă, Theodor Paleologu fiind el însuși fiul unui turnător la Securitate și colaborator al Direcției de Informații Externe, DIE.

Dar cine este Gheorghe Ceaușu? General de Securitate în decembrie 1989 și mort de cancer la plămâni în vara anului următor, Ceaușu a fost maior în cadrul Comandamentului trupelor de Securitate, care și-a adus aportul la încheierea în bune condiții a Operațiunii Amiciția, o activitate de infiltrare declanșată de DIE în 1968, care avea ca scop trimiterea peste hotare a unor tineri inteligenți, abili și loiali, însărcinați să deprindă tainele capitalismului pentru a deveni prosperi oameni de afaceri.

Amintirile Ioanei despre bunicul său securist pot fi citite într-un articol din urmă cu aproape un deceniu în publicația ”Decît o revistă”, din care BTI a făcut un “printscreen”. În articol, aceasta povestește despre Gheorghe Ceaușu că o lua cu sine la servici și o lăsa să se plimbe pe mijlocul Căii Victorii, destinată doar coloanelor oficiale. La Revoluție, generalul a mutat-o împreună cu mama sa într-o casă conspirativă, păzită de băieți cu ochi albaștri.

Autorul își pune pe bună dreptate întrebarea “dacă poziția de mare șef în Securitate al bunicului partenerei sale de viață este motivul pentru care candidatul Paleologu, descendent al familiei Brâncovenilor, cum se prezintă, și un anticomunist notoriu, o ține la secret?”. Răspunsul este unul negativ, deoarece prezidențiabilul PMP nu s-a dezis nici măcar de mentorul său politic Traian Băsescu, dovedit de CNSAS drept colaborator al Securitatii sub numele de cod Petrov, care i-a recompensat pe toți foştii agenţi şi ofiţerii de securitate ce ar fi putut elucida trecutul său securist.

“Și atunci, care o fi motivul real?”

Se teme cumva Paleologu Jr. că aducerea în lumina reflectoarelor a relației cu Ioana Prândurel să nu stârnească interesul mass-mediei pentru scormonirea după scheleții săi din dulap? El, fiu de coloaborator SIE. Ea, nepoata șefului C.I. din DSS. Să fie cumva vorba de apartenența lui Toader Paleologu la structurile Serviciului de Informații Externe, urmașul Direcției de Informații Externe? Oare ar putea ajunge cineva ambasador al României la Copenhaga și ulterior la Reykjavík, în regimul Băsescu, fără să fie agent sau colaborator al SIE, ca și tatăl său, Alexandru Paleologu, ales, în 1990, Mare Maestru al Marii Loji Masonice Naționale din România, cu sediul la Paris? Oare cât adevăr conține afirmația lui Walter Roman (Ernő Neuländer), tatăl fostului premier Petre Roman, că “După noi, vom veni tot noi. Noi nu scriem istoria, noi o creăm”? Dacă vom cerceta trecutul președinților României, vom obesrva că toți aparțin Sistemului, ca de altfel majoritatea prezidențiabililor care au reușit să treacă de filtrul celor 200.000 de semnături.

 

Candidați la președinție impostori

Candidați la președinție impostori

Biroul Electoral Central a sesizat Parchetul General în legătură cu listele ce conțin semnături false ale mai multor candidați la președinție, dintre care groparul SAFI Viorel Cataramă, a cărui candidatură a fost validată de Curtea Constituțională, rudimentarul și gălăgiosul Alexandru Cumpănașu, care ar fi avut la dispoziție nu mai puțin de 5000 de voluntari pentru strângerea semnăturilor, și Cătălin Ivan, care în numai 5 zile ar fi reușit imposibila performanță de a strânge peste 230.000 de semnături.

„Luând în considerare cele reţinute în motivarea Deciziilor Biroului Electoral Central privindu-i pe candidaţii Viorel Cataramă (Partidul Dreapta Liberală), Miron Cozma (candidat independent), Maria Minea (Partidul Românilor Patrioţi de Pretutindeni), Cătălin Sorin Ivan (Partidul Alternativa pentru Demnitate Naţional), Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Românie), Alexandru Cumpănaşu (candidat independent), Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), Bobby George Marius Păunescu (candidat independent), în sensul că s-a constatat un număr semnificativ de semnături, prezentate ca aparţinând unor persoane diferite, prezintă elemente de similitudine evidentă, de natură de a influenţa îndeplinirea condiţiei legale referitoare la numprul minim de susţinători de 200.000, membrii BEC au înţeles să sesizeze organele de urmărire penală cu privire la verificarea împrejurimilor de fapt care au stat la baza constatărilor menţionate în cuprinsul Deciziilor BEC indicate anterior”, a transmis marți Biroul Electoral Central într-un comunicat de presă.

În afară de Klaus Iohannis, Viorica-Vasilica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu, Kelemen Hunor  și Viorel Cataramă, beneficiarul unei decizii a CCR, BEC a mai validat candidaturile lui Sebastian Constantin Popescu, Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici, Ninel Peia, Cătălin Ivan, John Ion Banu, Alexandru Cumpănașu și Ramona Ioana Bruynseels. Au fost respinse candidaturile de independenți ale Mariei Minea, Bobby Păunescu și Miron Cozma.

Sunt un penibil pentru progresiști și un vizionar pentru suveraniști

Sunt un penibil pentru progresiști și un vizionar pentru suveraniști

Motto: Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui. (Sfântul Antonie cel Mare)

În această lume desacralizată, materialistă, secularizată, atee și demonizată, a vorbi despre experiența personală a unirii cu Dumnezeu implică anumite riscuri care în unele cazuri extreme îți pot atrage chiar moartea. Nu este cazul României anului 2019, dar cu siguranță el va veni dacă se va continua actualul trend de descreștinare a poporului român. Reeditarea perioadei de bolșevizare a României, va aduce cu sine și persecutarea creștinilor și închiderea lor în lagăre de concentrare pentru delict de opinie, așa cum deja se întâmplă în Occident. Acum, riști să fi luat în batjocură și să ți se creeze imaginea unei individ cu tulburări psihice.

Deși, în general, presa s-a ferit ca dracul de tâmîie să-mi anunțe candidatura la președinție, ca nu cumva votanții referendumului pentru familie sa le strice jocurile, totuși au existat și mici scăpări, cum este și cazul publicației NewsWeek, acuzată că promovează știri false ca surata ei din SUA. În articolul Salonul cu prezidențiabili. Candidați serioși, candidați fără șansă, candidați penibili, scris de Mircea Marian, aspiranții la funcția supremă în stat sunt “împărțiți în trei categorii: cei care au șanse reale, cei care candidează fiindcă partidele care-i susțin trebuie să puncteze participarea la competiție și cei care doar fac spectacol și, dacă chiar vor intra în competiție, vor primi un număr de voturi ridicol de mic.”

Autorul îi include în categoria “Candidaților din prima linie”, după cum era și firesc, pe: Klaus Iohannis, Dan Barna Viorica Dăncilă, Theodor Paleologu și Mircea Diaconu. În rândul “candidaților fără șansă” sunt avuți în vedere următorii: Kelemen Hunor, Liviu Pleșoianu, Alexandru Cumpănașu, Ramona Bruynseels și Claudiu Crăciun. Iar ultimul tronsn este alcătuit de penibilii: Florentin Pandele, Bogdan Stanoevici, Radu Moraru, Marian Bătăiosu, Gheorghe Funar, Viorel Cataramă, Avram Iancu, Miron Cozma, Ninel Peia, Emanuel Onoriu, Cătălin Berenghi, Sebastian Popescu, John Ion Banu și Dorin Dimitrie Stoichescu.

Despre mine, tizul meu scrie, evident, ceea ce am transmis eu altor organe de presă, dar nu publicației conduse de Sabin Orcan:

Bătăiosu l-a văzut pe Dumnezeu

Inginer mecanic și pictor, candidatul independent Marian Bătăiosu l-a întâlnit, în anul 2000, pe Dumnezeu. „Totul în jurul meu era Lumină.

Prima senzaţie pe care am avut-o a fost de uluire, apoi de Iubire, şi în cele din urmă de Pace. Deşi aveam conştiinţa propriei identităţi, totuşi eu însumi eram Lumină!“, și-a povestit Bătăiosu experiența mistică.

Marian are ca obiective: transformarea României în Regatul lui Dumnezeu (Civitas Dei) și a Bucureștiului în Noul Ierusalim. Capitala se va muta la Târgoviște și se va înființa Uniunea Statelor Lumii Creștine, cu sediul la București.

Și pentru asta sunt eu făcut penibil, că L-am văzut pe Dumnezeu și că urmăresc să fac din România centrul spiritual al acestei lumi, așa cum a fost odată? Că doresc binele României? Că sunt preocupat ca România să nu fie sfârtecată de vecini sau dizolvată în malaxorul Uniunii Europene? Că nu doresc ca țara noastră să devină teatru de război în lupta dintre marile puteri? Ca vreau o Românie puternică? Că-mi doresc o Românie Frumoasă? Că visez la un viitor măreț pentru patria mea?

Valoarea unui om este dată nu numai de faptele sale, ci și de aspirațiile lui. Oare care este valoarea unora, incluzându-i aici și pe unii dintre contra-candidații mei, care doresc pentru România o mai mare integrare Euro-atlantică, adică legalizarea statutului de colonie?

Dar ce te faci, măi românule, dacă UE se va destrăma, SUA se vor retrage în vizuina lor, iar NATO își va demonstra ineficiența, așa cum este ea în realitatea? Există un plan B pentru o astfel de eventualitate? Bineânțeles că nu! Toată lumea visează la bunăstarea Occidentului și exclude posibilitatea ca aceasta să se ducă pe apa Sâmbetei. Aceștia cred, în orbirea lor, că o Europă federalizată, deznaționalizată, va stopa tendințele centrifuge ale unor țări nemulțumite cu statutul de colonii periferice.

Numai că pacea în Europa nu va veni, ci războiul! Cum să fie pace, când progresiștii militează pentru descreștinarea europenilor și islamizarea Europei? De unde să vină Pacea dacă Dumnezeu e alungat din inimile oamenilor? De la vrăjmașul Lui, Prințul Întunericului, Stăpânul acestei lumi? Acesta poate aduce o bunăstare trecătoare, iluzorie, dar apoi își cere prețul: SUFLETUL omului! Românul visează la o Românie ca afară, la o Românie occidentalizată, dar el nu vrea să știe care este prețul plătit de vestici pentru bunăstarea lor actuală. Tare mă tem că, dacă statul român nu va fi încreștinat, iar românii nu se vor întoarce spășiți cu față către Dumnezeu, de tot ce s-a construit în România cu bani europeni se va alege praful.

Chiar dacă e dur, trebuie spus un mare adevăr: marea majoritate a oamenilor nu știe pe ce lume trăiește. Pentru că viața lor se reduce la satisfacerea instinctelor primare, oamenii neglijează tot ce nu se încadrează în tiparele micilor lor bule. Deși suntem martorii începutului celui de-al treilea război mondial, românii, în general, și politicienii, în special, ignoră această realitate. În afară de câțiva inițiați ai Sistemului Ocult de Putere Globală, de unii adepți ai așa zisei teorii a consirației și de o mână de creștini abonați la știri din viitor, restul românilor, care își imaginează că un război este purtat doar prin intermediul armelor, habar nu au că sunt (co-)părtași la ostilitățile dintre marile puteri, începute cu criza economico-financiară din 2007.

Dacă cel de-al doilea război mondial a cunoscut doar două faze (războiul economic și războiul armat), acest război global va avea trei părți: un război economic – despre care deja se vorbește – , un război religios, generat de persecutarea creștinilor, și un război armat, nuclear în ultimele sale cinci luni. Războiul economic, care va continua cu o și mai puternică criză economico-financiară, va duce la destrămarea Uniunii Europene și la dispariția Euro. Pe români, această primă fază a războiului global îi interesează cel mai mult, pentru că România fiind parte a Uniunii Europene, este și foarte vulnerabilă la următorul val al crizei economice, care la bază este o criză morală și spirituală. Dacă nu se vor lua din timp măsuri de prevenție macroeconomică (reducerera deficitului balanței comerciale, investiții masive în infrastructură, în ramurile economice rentabile, în agricultură, educație și sănătate, stoparea exodului populației, creștere economică sustenabilă, reducerea cheltuielilor publice și întărirea disciplinei financiare, etc.), România va cunoaște o perioadă de pauperizare mai accentuată decât în anii 30′ și în anii ’80. Nici celelalte două faze ale războiului global nu sunt de neglijat, dar ele decurg din prima fază. Dacă românii se vor deștepta, așa cum le-o cere Imnul lor de Stat,  și vor pune umărul la edificarea României Frumoase, atunci războiul religios și războiul armat nu ne vor afecta în mod direct.

Cel cuminte să ia aminte, că muți văd, puțini cunosc!

Adevarul despre profetia lui Sundar Singh

Adevarul despre profetia lui Sundar Singh

Scrisoare deschisă adresată astrologului Radu Ștefănescu:

Stimate Domn Profesor,

Motivul pentru care v-am “scris” este articolul referitor la Sundar Singh.

În ciuda celor afirmate de dvs. și de Ion Tugui, ADEVĂRUL despre ”Profeția lui Sundar Singh” este cel rostit de Părintele Arsenie Boca: “Ce frumos scrie Sundar Singh și de ce proastă calitate e apocrifa aceasta, a unui fanatic, incult și mincinos.”(vezi imaginea atașată în josul postării!) Ați ințeles? Când vă referiți la acest mistic creștin indian ca la un “un tip pasional şi dezechilibrat”, vă dați arama pe față. Daca SFÂNTUL Arsenie Boca nu vede nimic smintitor în scrierile și activitatea sa misionară, ca de altfel nici preotul cu viață sfântă Nicodim Măndiță, pe care il citează deseori in cărțile sale, cum îndrăzniți să afirmați dvs., un heterodox aflat în slujba lui Barkayal, că era bolnav psihic? L-ați cunoscut cumva? I-ați citit scrierile? Considerați ca ați căpătat darul discernerii duhurilor sau darul străvederii? Pentru un “pustnic”, sunteți extrem de gălagios și semeț, cu mult peste dozele admise pentru cineva care tinde spre spiritualizare, că despre înduhovnicire nici nu se pune problema, atât timp cât nu renunțați la contractul cu “Partea întunecată a Forței”!

Apocrifa “Sundar Singh vorbește globului pamantesc” nu se referă la perioada de după cel de-al doilea război mondial, ci la perioada ulterioară celei de-a treia conflagrații globale. Mulți au profețit că România va deveni Noul Canann, iar Bucureștiul Noul Ierusalim, dar nimeni nu a spus de la cine va porni și ce va genera această transformare. Dacă cotidianul care vă publică articolele și horoscoapele ar fi avut bunăvoința de a-mi anunța candidatura la președinție, măcar în zeflemea, așa cum a făcut-o în urmă cu 10 ani, ați fi putut afla despre Proiectul meu de Țară, în care trasez liniile directoare de politică extrenă pentru viitor. Poate e pură coincidență, sau poate nu, dar eu candidez sub sloganul “România Frumoasă. România – Regatul lui Dumnezeu. București – Noul Ierusalim“. Chiar dacă nu mă voi înscrie oficial în cursa prezidențială, pentru a-mi face cunoscută viziunea despre România de la nivelul unui prezidențiabil, totuși zbaterea mea nu va fi în zadar și ea va prinde rădăcini adânci în sufletele celor care contează pentru a genera o modificare de destin a neamului românesc. Și, cine știe, poate chiar voi ajunge președinte pentru a-mi duce planurile politice la împlinire. Sau poate va fi un altul care o va face pentru mine. Însă eu un lucru știu cu siguranță: lumea a început și se va sfârși cu România!

Un sfat: Deoarece vă pretindeți un geniu și un înțelept, intrați în politică pentru a dovedi cu faptele aceste însușiri rare ale sufletului uman.

P.S. SUA si Israelul vor ataca Iranul, dar iși vor frânge gâtul.

…………………………………………………………..

Marian Bătăiosu, candidat independent la Presedinția României

Telefon: 0740.96.91.30

Email: presedinte@bataiosu.ro

Site Web: http://www.bataiosu.ro/

Candidez și la următoarele alegeri prezidențiale

Candidez și la următoarele alegeri prezidențiale

În urmă cu vreo 8 ani, o amică stomatolog mi-a spus că încă nu a venit vremea mea, românii nefiind pregătiți pentru un președinte ca mine. Afirmația ei nu era un gest de curtoazie și nici de îmbărbătare, ci o viziune, căci avea din când în când acces la imagini din viitor, un dar din naștere. Nu mi-a spus ce anume a văzut, dar ceva văzuse. Cum ceva văzuseră și alții înaintea ei. Dar dincolo de viziunile altora erau propriile mele simțăminte, avute încă din copilărie, că voi marca istoria acestei țări, ceea ce m-a făcut să nu renunț niciodată la dorința de a conduce într-o zi România, cu toate piedicile inerente unui astfel de demers, mai ales pentru un INDEPENDENT absolut ca mine.

Mai sunt doar 10 zile până la depunerea listelor cu cele 200.000 de semnături necesare înscrierii oficiale în cursa prezidențială, iar șansele ca să reușesc această performanță scad simțitor. Desigur că o minune e oricând posibilă, dar, în condițiile unui cvazi-unanim embargou din partea mass-mediei, aceasta e puțin probabilă. În aceste circumstanțe, am luat decizia de a continua strângerea semnăturilor, nu numai pentru alegerile din 2019, ci și pentru următoarele alegeri prezidențiale. Așa că, indiferent de rezultatul alegerilor pentru Președinția României din 10 și 24 noiembrie, Marian Bătăiosu va fi primul candidat care se înscrie în cursa prezidențială din 2024 sau când va avea ea loc. Pentru că cred în România Frumoasă, în România Regat al lui Dumnezeu și în București ca Noul Ierusalim, voi continua să militez pentru Proiectul meu de Țară până ce acesta va deveni realitate.

Cine e mai mare tradător: Paleologu sau Tăriceanu?

Cine e mai mare tradător: Paleologu sau Tăriceanu?

Toader(Theodor) Paleologu, alesul lui Traian Băsescu pentru a reprezenta PMP la alegerile prezidentiale, îl numește “mare trădător” pe Tăriceanu, în contextul alegerii lui Teodor Meleșcanu ca șef al Senatului și al scandalului iscat de acesta în ALDE:

“Cred, pur și simplu, că Teodor Meleșcanu s-a întors la matcă acolo unde îi e locul, de unde a pornit, și anume PSD, el a fost ministru a lui Iliescu, dar între timp a devenit mult mai inestetic. E un spectacol jenant, este degradant pentru ființa umană să vezi asemenea decădere a unui om care în anii ’90 făcea figură bunicică în contextul de atunci al guvernului Văcăroiu, era cel mai acceptabil dintre miniștri. Între timp, Meleșcanu a coborât treaptă cu treaptă în această decădere morală la care asistăm.

Pe de altă parte, Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat la un moment dat. E un spectacol grotesc. Pe de o parte este revoltător, pe de altă parte este comic să vezi ca niște păpuși la teatru de păpuși care se ceartă între ei cei doi bătrâni vulpoi, Tăriceanu și Meleșcanu, unul trâdându-l pe celălalt, care la rândul lui e un mare trădător.”, a afirmat Theodor Paleologu, în emisiunea Talk B1 moderată de Tudor Mușat, conform stiripesurse.ro.

Dacă privim cariera politică a lui Tăriceanu, e clar că acesta este un traseist politic. După ce a pus bazele PNL în 1990, a părăsit partidul pentru a fonda în același an PNL-Aripa Tânără, pentru ca după trei ani să revină în PNL, pe care l-a părăsit peste 22 de ani ca să fondeze ALDE. Cu toate astea, putem spune că Tăriceanu a fost și a rămas un liberal.

În schimb, Paleologul este un vântură lume autentic. În 2008, fostul diplomat a devenit membru PD-L (Partidul Democrat Liberal). În 2012, el s-a înscris, avînd cetățenie franceză, în UMP (Union pour un Mouvement Populaire), partidul lui Sarkozi, devenit azi Les Republicans. În 2014, a părăsit PD-L pentru a se alătura Partidului Mișcarea Populară. In 2015, părăstește PMP pentru PNL, de unde este exclus in 2016. La 25 august 2019, Toader(Theodor) Paleologu este desemnat să reprezinte PMP la alegerile prezidențiale.

Concluzia se impune de la sine: Paleologu este un trădător mai mare ca Tăriceanu!