România FRUMOASĂ

România – Regatul lui Dumnezeu. București – Noul Ierusalim

Ei au totul de partea lor. Au puterea. Au banii. Au resursele. Au oamenii. Au partidele politice. Au legea. Au relatiile. Au societatea civilă. Au trusturile de presă. Au instituțiile statului. Au rețelele sociale. Au serviciile secrete. Eu nu am nimic, căci sunt un român de rând, de care ei și-au bătut joc. Dar am credință în Dumnezeu. Și mai am ceva, mai am un vis pe care ei nu mi-l pot fura.

Visez că într-o zi, Grădina Maicii Domnului va fi curățată de buruieni și iarba cea rea și va fi din nou frumoasă. România frumoasă este visul meu, menirea mea, misiunea mea. Îmi doresc o Românie frumoasă ca tablourile mele. Așa cum îmi pun talentul, dăruirea, îndemânarea, răbdarea, priceperea, atenția, știința și sufletul în tablourile mele, așa îmi voi pune toate aceste calități, plus altele, pentru realizarea unei Românii frumoase.

De voi depinde dacă vreți să faceți parte din visul meu sau vreți să continuați să trăiți în coșmarul României lucrului bine făcut, care, de bine ce a fost făcut, are nevoie de resetare pentru a deveni o României normală.

Ajutați-mă să-mi îndeplinesc visul. Ajutați-mă să creez o Românie frumoasă. România frumoasă din visul meu este Regatul lui Dumnezeu, iar Bucureștiul este Noul Ierusalim.