Listă cu semnături

Deoarece este o misiune aproape imposibilă pentru un candidat independent să strângă legal peste 200.000 de semnături necesare înscrierii oficiale în cursa prezidențială, într-un interval de câteva luni, voi începe adunarea lor pentru următoarele alegeri prezidențiale după data de 22 septembrie 2019. Dacă vor exista forțe politice care îmi vor împărtăși viziunea despre viitorul României, voi lua în calcul o susținere reciprocă, dar opțiunea mea principală rămâne aceea de a nu depăși rolul unui simplu militant, pentru a nu-mi fi afectată independența.

4 Septembrie 2019

Sunt necesare minim 200.000 de semnături până pe 22 septembrie, care este ultima zi pentru depunerea listelor candidaților la președinția României, pentru a intra oficial în cursa prezidențială. O misiune aproape imposibilă, dat fiind timpul extrem de scurt care a mai rămas la dispoziție, dar posibilă printr-o mobilizare exemplară a românilor care vor cu adevărat schimbarea. Am ales să-mi anunț ultimul intenția de a concura pentru poziția de șef al statului, deși știam din experiența căpătată în 2009 că o astfel de acțiune este extrem de costisitoare, tocmai pentru a nu mai trăi la intensitate maximă dezamagirea unui eșec. Dacă există români care să rezoneze cu visul meu de a face din România Regatul lui Dumnezeu și din București Noul Ierusalim, atunci vor găsi calea de a mă ajuta să-l pun în practică din postura de Președinte al României. Dacă românii vor aceiași Românie hâdă, dar nițel fardată, promovată de majoritatea competitorilor mei, cine sunt eu să-i judec? Eu doresc o Românie Frumoasă, pentru că sunt un creator de frumos și consider că am calitățile necesare de a păși, dacă nu alături, măcar la mică distanță de marii conducători ai neamului românesc, așa cum îi stă bine unui supus al Domnului. Dacă acum a venit sau nu vremea mea, numai Dumnezeu o poate ști. Oricum ar fi, El este cel care hotărăște dacă va trimite mană sau broaște peste poporul său, nu eu! Eu nu pot decât să sper că voi avea șansa să-mi țin promisiunea pe care I-am facut-o cu zeci de ani în urmă. Pentru că nu am fost și nu sunt membrul niciunui partid politic, nu am făcut și nu fac parte din structurile statului, nu am avut și nu am contracte cu statul, nu am făcut și nu fac parte din nicio Lojă masonică, nu am făcut și nu fac parte din niciun ONG sorosist, nu am fost și nu sunt colaborator sau agent al niciunui serviciu secret, nu m-am ridicat și nu mă ridic pe cadrave, nu am făcut și nu fac parte din lumea interlopă, sunt cu adevărat un INDEPENDENT, probabil singurul independent care a candidat vreodată la vreo funcție în stat, în perioada post-decembristă. Și dacă poate cineva să “reseteze” România, doar un INDEPENDENT o poate face, pentru că nu depinde de nimeni și nimic, și răspunde doar în fața lui Dumnezeu și a conștiinței sale!

Lista cu semnături în format:

.DOC (Microsoft Word 97 – 2003)

.RTF (Rich Text)

.PDF

OBS: Un alegător poate semna pentru mai mulți candidați, deci puteți semna fără probleme și pentru Marian Bătăiosu. Listele cu semnături vor fi înmânate personal sau trimise prin poștă până pe 21 septembrie la o adresa pe care o voi preciza ulterior. Deci, țineți aproape!