Cumpănașu, provocat de Bătăiosu la luptă cavalerească în ring, ca între prezidențiabili

Cumpănașu, provocat de Bătăiosu la luptă cavalerească în ring, ca între prezidențiabili

Pentru modul abject și ipocrit prin care a mințit și manipulat opinia publică, sepeculând în propriul său interes electoral tragedia unei rude de gradul VII, o atitudine nedeamnă de o ființă umană, nicidecum de un candidat la președinția României, invoc Dreptatea divină și-l provoc la luptă în ring, bărbătește, pe Alexandru Cumpănașu, în numele tuturor românilor care au fost și se simt insultați de tupeul și obrăznicia acestuia.

Îi reproșez că:

– Deși a declarat mereu în public că este vărul tatălui Alexandrei Măceșanu, în realitate, cei doi sunt veri de-al doilea, iar Alexandru Cumpănașu și Alexandra sunt rude de gradul VII, deci rude îndepărtate.

– Deși a dezmințit categoric că nu va profita de pe urma presupusei morți a Alexandrei Măceșanu pentru a-și anunța canidatura la președinție, insultându-i grosolan pe toți aceia care suțineau contrariu, totuși și-a urmat nestinghrit planul ca CNMR, al cărui președinte este, să “ofere un candidat pentru prezidenţiale sau să susţină un candidat la prezidenţiale”. Nu candidează din partea Consiliului Național de Modernizarea a României, ci independent, dar intenția a fost clară încă de la începutul implicării sale în cazul Caracal.

– Deși acum se prezintă drept un luptator anti-mafie și anti-Sistem, care “va muri de gât” cu toți procurorii din DIICOT ce nu se conformează cererilor sale în cadrul anchetei din cazul Caracal, totuși până mai ieri era un aprig susținator al Sistemului “mafiot”, profitând din plin de pe urma acestuia. Alexandru Cumpănașu, un apropiat al serviciilor secrete, a câștigat zeci de milioane de lei de pe urma proiectelor derulate de către Asociația pentru Implementarea Democrației cu Ministerul Dezvoltării, Ministerul Educației, Ministerul Sănătății, Academia de Poliție, Autoritatea pentru Cercetare, primării de sector. Iar ca acționar în două societăți comerciale, EDP Exclusive Consulting and Services SRL și TAF Solution SRL, a beneficiat de contracte bănoase cu statul. La rândul ei, soția sa, Simona Baltag, a fost consilieră a trei premieri PSD, inclusiv al premierului Viorica Dăncilă.

– Deși nu are studii superioare, Cupănașu declara în 2016 că urmează “MBA pe leadership la o universitate în Elveția”.

Dacă Alexandru Cumpănașu refuză luptă, înseamnă că este un escroc care se urcă pe cadavre pentru a-și satisface setea nemărginit de putere. Dacă acceptă și sunt învins, îmi voi cere scuze public și îl voi susține în cursa prezidențială. În cazul înfrângerii, să se retragă din toate funcțiile pe care le deține în prezent în ONG-uri și firme, și să nu mai apară niciodată în spațiul public.

Facă-se voia lui Dumnezeu!

……………………………………………………………

Marian Bătăiosu, candidat independent la Președinția României

Telefon: 0740.96.91.30

Email: presedinte@bataiosu.ro

Site Web: http://www.bataiosu.ro/

Twitter: https://twitter.com/bataiosumarian

…………………………………………………………………

Interesantă părerea scriitorului Alexandru Petria despre bărbăția intelectualilor: Imaginați-vă un intelectual în ringul de box și o să-i știți valoarea

One thought on “Cumpănașu, provocat de Bătăiosu la luptă cavalerească în ring, ca între prezidențiabili

Leave a Reply